Faderskap

I dag blev jag juridisk fader till Karl. Efter ett besök på familjerätten så skrev jag under, i två vittnens +  handläggarens och Lises närvaro, dokumentet. Det kändes lite fjantigt - det måste finnas enklare och smidigare sätt att göra det på. Men tjänstemännen skall väl ha jobb de också...

Kommentarer
Postat av: Omppu

Retu, I had only now chance to read your blogg. I'm so sorry to hear about your lost. I've been and am thinking you a lot. I wish you two all the strength to live through this!



My sister and her family + my parents send also their greetings - niinku



Love, Omppu and Peter

2008-10-01 @ 15:15:23
Postat av: Veronica

Hej Igen.

Ville bara ge er ett tips om att kolla upp försäkringar. Man tänker ju inte på sånt själv mitt i allt. Men både jag och min sambo har fått ut pengar från våra fackförbund + att i vår kommun så får alla barn som föds automatiskt en försäkring.

I början kände jag mig girig som skulle börja kräva pengar för att min dotter dött. Men man ska ju ha det man har rätt till. Så pengarna vi fått täcker begravningen och sen ska vi unna oss en välbehövlig semester i dagarna här, komma bort och rensa hjärnan lite. Sen blir det en rejäl summa över ändå. Så kolla upp vad ni har för försäkringar.

Massa styrkekramar från mig.

2008-10-01 @ 21:37:55
URL: http://veronicaaxelsson.blogg.se/
Postat av: Kalles Pappa

Tack för tipset! Vi löste en havandeskapsförsäkring i vår bank så den kommer nog att ge oss lite. Jag hittar inget i vår kommun men jag hoppas på facket.

2008-10-01 @ 22:12:59
Postat av: Andreas och Helena Wiberg

Hej!

Fick precis höra!



Allt känns så tomt...

Vi tänker på er mycket! Vi ber för er!



Många kramar från Helena och Andreas

2008-10-02 @ 20:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0